This site

Linny

Active member
No problem with those issues but it has started jumping up and down every 30 seconds or so.

Only started in the last week. Not sure if it’s ad related but can’t see where the issue is coming from.

Anyone had this?
 

Wiseman_Vaughn

Well-known member
No problem with those issues but it has started jumping up and down every 30 seconds or so.

Only started in the last week. Not sure if it’s ad related but can’t see where the issue is coming from.

Anyone had this?
Yes, I'm having that too, especially on mobile. I've clicked the wrong thread as it jumps around.

Even replying this this, it took longer than usual for the reply box to appear and temporarily froze as I typed
 

Linny

Active member
Yeah I’ve clicked the wrong thread a number of times. Happening on I phone for me. Not sure about other devices as tend to only use this site on my phone.
 

Wiseman_Vaughn

Well-known member
You’d have to email admin, you seem to be going faster than I did when I was on it, so maybe it isn’t that

I’m getting the jump around thing on my phone
It's sporadic. It started 4 or 5 days ago. Like I say, this site is usually very good
 

Fat_Dragon

Well-known member
Mine seems to lag on threads that have lots of YouTube videos inserted in them. Sometimes it’s that bad I have to restart my browser.
 

Norman_Conquest

Well-known member
No problem with those issues but it has started jumping up and down every 30 seconds or so.

Only started in the last week. Not sure if it’s ad related but can’t see where the issue is coming from.

Anyone had this?
I'm experiencing the same thing on my iPhone - page jumps up and down and I have ended up posting incomplete messages. It doesn't happen on my laptop.
 

FabioPorkpie

Well-known member
Sometimes I can’t open the site at all on my mobile phone. If I restart the phone it works fine first time, so I don’t think it’s naughty step.
 

Priv

Well-known member
I get it occasionally its add related I think, sometimes an add is slow to load then suddenly appears a couple of seconds later.
 

Wiseman_Vaughn

Well-known member
I'm still really struggling to even get on this site via FIREFOX and when I do, it lags, especially when I'm typing. I don't seem to have the same problems with Safari (which I don't particularly like).

Any Tecchies out there that can suggest a fix? I've cleared history and cache etc.
 
Top
X